↩ Go Back

360° fotografija kot sodobna zamenjava klasičnih fotografij

September 27, 2017

Ali se kdaj sprašujete kaj je prihodnost navadne fotografije?

Študije so pokazale, da je v zadnjih letih vse bolj in bolj prisotna uporaba 360° fotografij, saj le te najbolj transparentno prikažejo in delijo z drugimi okolico kjer izdelamo 360° fotografijo. Tehnologija je danes tako napredovala, da smo priča vse bolj ugodnim cenam 360° kameram. Nekateri osnovi modeli so tako ugodni, da si ji lahko privošči že praktično vsak. To nam govori o neverjetnem povpraševanju na temu področju in kako hitro je trg sprejel 360° fotografijo, ter prepoznal njeno uporabnosti. Nekatera največja podjetja na svetu kot sta Google in Booking.com so že leta nazaj prepoznala potencial tovrstnih fotografij in jih začela implementirati v svoje poslovanje, kar kaže na veliki trend po uporabi tovrstnih fotografij v prihodnosti. Posamezne 360° fotografije pa nudijo še več...

V kolikor posamezne 360° fotografije v nekem logičnem in smiselnem zaporedju povežemo med sabo, dobimo tako imenovani virtualni sprehod katerega je Google v obliki Street view implementiral na svojo platformo. Booking.com pa je svojim uporabnikom omogočil poleg navadnih fotografij tudi možnost nalaganja 360˘ svojih nastanitev.

Zakaj je to tako zelo pomembno?

S klasično fotografijo nikakor ne moremo dovolj transparentno pokazati okolico kjer fotografiramo, zato mnogi strokovnjaki vidijo 360° fotografijo kot naslednjico klasične fotografije in napovedujejo njeno dominanco pred klasično fotografijo v naslednjih 5-10 letih. Na tej točki pa pridete na vrsto vi, saj ste lahko del tega velikega trenda že sedaj, ko je njena prepoznavnost na trgu dovolj velika, da omogoča dovolj veliko zanimanje pri vaših potencialnih kupcih. Hkrati pa vam omogoča konkurenčno prednost, saj veliko vaše konkurence takih fotografij in virtualnih sprehodov še ni implementirala v svoje poslovanje.

Sedaj, ko to vemo, sledi vprašanje kako v vaše poslovanje vnesti uporabo 360° fotografij in virtualnih sprehodov? 

Na trgu se pojavlja čedalje več ponudnikov 360° fotografij in virtualnih sprehodov in del teh ponudnikov je tudi naše podjetje Virtual Pro.

Profesionalni 360° virtualni sprehodi katere naše podjetje izdeluje, predstavljajo sodobno orodje, ki je sposobno v celoti zadovoljiti potrebe vašega potencialnega kupca na spletu in omogoča transparentno in daleč najboljšo predstavitev objektov tem trenutku. Poleg tega pa je to produkt, ki:

·        Služi kot orodje povečanje prodaje ali obiskov določenega kraja

·        Omogoča boljšo pozicioniranje na Google iskalniku, Google Maps in Google StreetView

·        Omogoča, izstopanje pred vašo konkurenco

·        Omogoča, da stranke ostanejo 5-10krat dlje na vaši spletni strani

Govorimo o orodju prihodnosti, ki že v tem trenutku ustvarja veliko dodano vrednost v očeh potencialnih kupcev, saj z njim omogočimo, da obiskovalec obišče kraj ali objekt na spletu, se sprehodi skozi njega in ogleda v 360° projekciji. Z integracijo interaktivnih in prodajnih točk, pa usmerjamo njegovega obiskovalca k nakupu, klicu ali pa obisku na pravi lokaciji v živo.

 

Ker se zavedamo kakšno dodanovrednost bi imela izdelava profesionalnih 360° virtualnih sprehodov na vašeposlovanje in ker veliko naših strank želi vedeti, kaj so 360°virtualni sprehodi, kako izgledajo v praksi in kako dodano vrednost bodo oniimeli od tega, smo za vas pripravili posebno ugodnost.

Brezplačno svetovanje in načrtovanje virtualnega sprehoda s 360° demo poslikavo objekta ali lokacije

V primeru izraženega interesa z vaše strani po oddaji povpraševanja, se bomo:

 

·        Brezplačno oglasili na vaši lokaciji in predstavili možnosti izdelave 360°virtualnega sprehoda,

·        Brezplačno ogledali objekt ali znamenitost in skupaj z vami naredili načrtposlikave le te

·        Brezplačno svetovali pri izdelavi virtualnega sprehoda

·        Opravili brezplačno demo poslikavo objekta z 2 do 3 360° slikami katere bomo pretvorili v kratek profesionalen virtualni sprehod in vam ga po končani obdelavi tudi podarili skupaj s poslano ponudbo o sodelovanju. (Ne glede na vašo odločitev glede sodelovanja z nami, pa bo demo sprehod ostal vam v trajno korist. Tako ga boste lahko integrirali tudi na vašo spletno stran in delili na socialnih omrežjih)

 

V primeru večjih nastanitev, hotelov in kompleksov naskontaktirajte in z veseljem si bomo vzeli čas, ter skupaj z vami na vaši lokaciji dorekli podrobnosti o izdelavi končne ponudbe z brezplačno demo poslikavo objekta.